Børnekoret Dippedutterne (6-9 år)

På udkig efter det sejeste børnekor med rytmik og sang i København?

Vi har valgt at have ret få børn i koret (ca 5-8 børn), så der er mere plads til hver enkelte barn, og alle der har lyst kan prøve at synge solo i undervisningen.

Vi har desuden haft Dippedutterne med i musikvideo samt til stor koncert/show på Kronborg slot udover egne koncerter, så vi er ret ambitiøse og 2 lærere.

Børnene en masse grundviden, som de kan tage med sig videre – kropsholdning, vejrtrækning, stemmetræning, hørelære, lære om do-re mi osv.

Og nogle fortsætter på vores solistlinier, f. eks SKRUEN, som er for 10-15 årige, der kommer til sang 2 gange ugentligt, både solo og hold.
Dippedutterne er også et godt springbræt til at søge ind på Sankt Annæ, børneteater med sang m.m.

Børnene udvikler sig sammen og individuelt gennem sanglege, hørelære og stemmetræning.

Se Dippedutterne her

Er dit barn glad for at synge, og vil du gerne give det den gave, det er, at have musikken som en stor del af sit liv?

Børn, der synger og spiller musik, har en række fordele:

  • de har et sundt fællesskab med andre børn
  • de er gladere
  • de får ro til at falde lidt ned efter en hektisk skoledag

Samtidig er børnekor et rigtig godt sted at begynde, hvis dit barn også gerne vil lære at spille et instrument på et tidspunkt.

Børnekoret Dippedutterne i København er for børn på 6 til 9 år, der er glade for at synge og bevæge sig. De behøver ikke at kunne synge rent for at begynde her. Det vigtigste er, at de er glade for at synge, så de også har lyst til at komme til kor i næste uge.

Koret er en blanding af sang, rytmik og en masse sjove sanglege.

I sangundervisningen synger vi sjove og fantasifulde sange med historier om dyr og trolde. Vi laver også sangøvelser, hvor vi lærer dem, hvordan tonerne hænger sammen. Derfor bliver det meget lettere for dem, hvis de gerne vil lære at spille klaver eller et andet instrument senere.

Når vi synger med børnene, er dans og bevægelse en stor del af undervisningen. De lærer bedre på den måde og synes, det er sjovt at lave fagter og mimik, mens vi synger.

Praktisk info om børnekoret Dippedutterne

Dippedutterne mødes hver tirsdag i 14 uger klokken 17.00 til 17.45 på

Prags Boulevard 63
2300 København S

FORÅRSSÆSON 2020:
Sæsonen begynder i uge 5 og slutter i uge 23 inklusiv bufferuger.

EFTERÅRSSÆSON 2020:
Sæsonen begynder i uge 33 og slutter i uge 50 inklusiv bufferuger.

Der er 14 undervisningsuger hver sæson med indlagte bufferuger, som tages i brug, såfremt en tidligere undervisningsgang måtte blive aflyst af Stemmefabrikken

Hver sæson rundes af med en afslutningskoncert, hvor Dippedutterne synger 2-3 sange for familie og venner samt de andre elever på Stemmefabrikken:

  • Forårskoncert: 23. maj kl. 13 i Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg.
  • Vinterkoncert: 21. november 2020 i Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg.

Dippedutternes sanglærere er Nana Rashid og Susanne Ørum, begge udøvende musikere og sangere.
Nana Rashid: Uddannet sanger og sanglærer på Institute for Vocal Advancement  og specialiseret i det sangtekniske. I 2016 udkom hun med EP’en ”Sorrow in Sunlight”, der blandt andet fik 5 stjerner i Berlingske.  www.nanarashidvocalstudio.dk

Susanne Ørum: Uddannet sanger og sanglærer med solistdiplom på Rytmisk Musikkonservatorium i København, 1999. Udgiver i 2020  albummet GET REAL og har udgivet tre singler i 2018 og 2019.  Vandt i 1995 en Grammy med pigegruppen Me, She & Her for “Årets Nye Danske Navn”. Arbejder også som sanger, komponist og vokalproducer og har sunget kor for utallige solister, bl.a. Mariah Carey, John Legend, Joey Moe, Per Vers, Lis Sørensen,  m. fl.  www.susanneorum.dk

Skriv til os for at høre mere eller tilmelde dit barn